Välkommen till Danslyckan!

Danslyckan är en varm förening som håller till i Eddaskolans lokaler i Märsta. Vi dansar främst för att det är roligt men erbjuder även kurser i Bugg, Lindyhop och Gammeldans! Om ni är nyfikna på vilka vi är eller om ni skulle vara intresserade av att vara med på någon av våra kurser är ni välkomna att klicka er runt på hemsidan!

Kursstarterna

Kursstarter sker i januari och september. Höstens kurser börjar i september och vårens i januari. Mer info här.

Gå på flera kurser, betala en avgift

Hos Danslyckan får våra medlemmar dansa på flera kurser utan att behöva betala för varje kurs separat. Terminsavgiften ligger på 600:- (675:- vid betalning med Actiway) och då ingår medlemskap i föreningen Danslyckan samt tillträde till alla våra kurser för den aktuella terminen. Vårt Pg är 145895-9.

Årsmöte 2019

Härmed kallas alla medlemmar i dansföreningen Danslyckan till föreningens årliga årsmöte på onsdag 6 mars 2019 kl 18.30. Läs mer här.

Helgkurs i Föllingedanser!

Nu är det åter dags för en helgkurs med Föllingedanser och -låtar! 22-24 mars 2019    är du hjärtligt välkommen att delta i dans- eller spelkurs med Beret, Jens, Ulf och Mats. Mer info och anmälan hittar du här. Annonsen hittar du här.

Danskväll med Föllingepolskor!

Missa inte denna unika och spännande danskväll med riksspelmän Ulf och Mats Andersson. Lördag 23 mars 2019  kl. 19.30 – 22.30 på Cabinen i Forumhuset.
Entré 100 kr. Hjärtligt välkomna! Annonsen hittar du här.

Lyssna på våra Radiosändningar!

På fredagar kl. 17.00 – 18.00 kan ni lyssna på radioprogrammet Danstimmen med Danslyckan på Radio Sigtuna 88,2 MHz.

Rabatt på dansskor!

Du som är medlem hos Danslyckan har möjlighet att få 10% rabatt på dansskor på dansskor.se Uppge att du är medlem hos Danslyckan.

Dansskor

Annons

Här kan du se och printa ut vårens annons. Ge till dina vänner eller sätt upp på jobbet eller skolan VT 2019