Välkommen till Danslyckan!

Danslyckan är en varm förening som håller till i Eddaskolans lokaler i Märsta. Vi dansar främst för att det är roligt men erbjuder även kurser i Bugg, Lindyhop och Gammeldans! Om ni är nyfikna på vilka vi är eller om ni skulle vara intresserade av att vara med på någon av våra kurser är ni välkomna att klicka er runt på hemsidan!

Kursstarterna

Kursstarter sker i januari och september. Höstens kurser börjar 13 och 18 september. Mer info här.

Gå på flera kurser, betala en avgift

Hos Danslyckan får våra medlemmar dansa på flera kurser utan att behöva betala för varje kurs separat. Terminsavgiften ligger på 600:- (675:- vid betalning med Actiway) och då ingår medlemskap i föreningen Danslyckan samt tillträde till alla våra kurser för den aktuella terminen. Vårt Pg är 145895-9.

Helgkurs i Föllingedanser!

Tack Beret Bertilsdotter, Jens Holmström, Mats Andersson och Ulf Andersson för en fantastisk helg med dans och musik från Föllinge!
Tack alla deltagare som kom och dansade med oss! I mars 2019 planerar vi nästa helgkurs med Föllingedanser och är du hjärtligt välkommen att delta i dans- eller spelkurs då. Lite foton hittar du här.

Lyssna på våra Radiosändningar!

På fredagar kl. 17.00 – 18.00 kan ni lyssna på radioprogrammet Danstimmen med Danslyckan på Radio Sigtuna 88,2 MHz.

Rabatt på dansskor!

Du som är medlem hos Danslyckan har möjlighet att få 10% rabatt på dansskor på dansskor.se Uppge att du är medlem hos Danslyckan.

Dansskor

Annons

Här kan du se och printa ut höstens annons. Ge till dina vänner eller sätt upp på jobbet eller skolan HT 2018