Välkommen till Danslyckan!

Danslyckan är en varm förening som håller till i Eddaskolans lokaler i Märsta. Vi dansar främst för att det är roligt men erbjuder även kurser i Bugg, Lindyhop och Gammeldans! Om ni är nyfikna på vilka vi är eller om ni skulle vara intresserade av att vara med på någon av våra kurser är ni välkomna att klicka er runt på hemsidan!

Kursstarterna

Nu är det dags att anmäla sig till höstens kurser. Bugg och lindy hop börjar den 12 september och gammaldans börjar 17 september. Mer info här.
Kursstarter sker i januari och september.

Gå på flera kurser, betala en avgift

Hos Danslyckan får våra medlemmar dansa på flera kurser utan att behöva betala för varje kurs separat. Terminsavgiften ligger på 700:- och då ingår också medlemskap i föreningen Danslyckan samt tillträde till alla våra terminskurser för den aktuella terminen. Vårt Pg är 145895-9.

Sigtunabuggen!

Danslyckan tackar alla Sigtunabuggen deltagare och funktionärer genom åren! 
Det har blivit 20 soliga och härliga buggar. Nu tackar Danslyckan för sig. Vi söker eventuella personer eller föreningar som skulle vilja driva Sigtunabuggen vidare. Är du intresserad, kontakta oss.
Fotos från 20-års jubileet kommer snart att finnas här.

Helgkurs i Föllingedanser!

Tack alla ni som kom och förgyllde våra kurser under Föllingehelgen i mars! Tack Beret, Jens, Ulf och Mats för alla fina danser och låtar! Vi ses om ett år igen.

Lyssna på våra Radiosändningar!

På fredagar kl. 17.00 – 18.00 kan ni lyssna på radioprogrammet Danstimmen med Danslyckan på Radio Sigtuna 88,2 MHz.

Rabatt på dansskor!

Du som är medlem hos Danslyckan har möjlighet att få 10% rabatt på dansskor på dansskor.se Uppge att du är medlem hos Danslyckan.

Dansskor

Annons

Här kan du se och printa ut höstens annons. Ge till dina vänner eller sätt upp på jobbet eller skolan HT 2019