Välkommen till Danslyckan!

Danslyckan är en varm förening som håller till i Eddaskolans lokaler i Märsta. Vi dansar främst för att det är roligt men erbjuder även kurser i Bugg, Lindyhop och Gammeldans! Om ni är nyfikna på vilka vi är eller om ni skulle vara intresserade av att vara med på någon av våra kurser är ni välkomna att klicka er runt på hemsidan!

Helgkurs i Föllingedanser!

Äntligen kommer Beret Bertilsdotter, Jens Holmström, Mats Andersson och Ulf Andersson till Märsta och delar med sig av danserna och musiken från Föllinge.
7-8 april 2018 är du hjärtligt välkommen att delta i dans- eller spelkurs med de.
Mer info och anmälan hittar du här. Affisch att skicka vidare eller printa ut hittar du här.

Årsmötet

Danslyckan bjuder in alla sina medlemmar till Årsmötet på måndag 19 mars kl 18.00 i Radio Sigtunas lokaler. Mer info hittar du här.

Kursstarterna

Kursstarter sker i januari och september. Mer info här.

Gå på flera kurser, betala en avgift

Hos Danslyckan får våra medlemmar dansa på flera kurser utan att behöva betala för varje kurs separat. Terminsavgiften ligger på 600:- (675:- vid betalning med Actiway) och då ingår medlemskap i föreningen Danslyckan samt tillträde till alla våra kurser för den aktuella terminen. Vårt Pg är 145895-9.

Lyssna på våra Radiosändningar!

På fredagar kl. 19.00 – 20.00 kan ni lyssna på radioprogrammet Danstimmen med Danslyckan på Radio Sigtuna 88,2 MHz.

Rabatt på dansskor!

Du som är medlem hos Danslyckan har möjlighet att få 10% rabatt på dansskor på dansskor.se Uppge att du är medlem hos Danslyckan.

Dansskor

Annons

Här kan du se och printa ut vårens annons. Ge till dina vänner eller sätt upp på jobbet eller skolan VT 2018